Tuesday, April 11, 2006

MILOSTNÝ DOPIS

Síla psaného slova je už po celé věky dobrým přítelem všech milenců . . .
Síla lásky nemůže být nikdy řádně doceněna - ale hlavně z toho nebuďte u vytržení. Nietzsche řekl: “Ten, kdo píše inkoustem, si přeje být čten. Ten, kdo píše krví, si přeje být pamatován." Zkuste, po vzoru těchto slov, napsat milostný dopis a stanete se pamětihodnějším, alespoň ve srovnání se současností. Každá žena, která zjistí, že se stala objektem milostného dopisu, umazaného krevním plazmatem, upozorní buď mravnostní policii nebo Asociaci dárců krve. Osobní sloupek v novinách je také velmi účinný - trochu ztrácí na spontánnosti, když musíte oné dámě říct, aby do nich nahlédla.
Fax je skvělý vynález, který spojuje spontánnost s trvalým záznamem. Ale nedoporučujeme užívat ho přespříliš. Když jí vyplácáte celou roli faxového papíru na “Miluji tě", bude to vypadat trochu nudně a monotónně. Ostatně i samotné vyzvánění faxu přes noc nepůsobí nejlépe.
Jestli cítíte naléhavou potřebu napsat milostný dopis - který se hodí téměř vždy - napište ho v ruce, ne na stroji. Hlavně, když neumíte psát moc dobře ( fráze jako “Má láska k tobě je jak rudá kůže" nebo “Proč přede mnou tvá láska stále prcá" mohou vyznít velmi neromanticky).
Vypadá to jako naprosto nepochopitelné, ale opravdu se stalo, že si kdosi nechal celý dopis včetně vlastního podpisu napsat.
Což rozhodně nezapůsobilo.