Sunday, June 18, 2006

NAKUPOVÁNÍ SYMBOLŮ LÁSKY

Běžte spolu nakupovat do obchodů se starožitnostmi. Bude to jako vystřižené z romantického scénáře a přitom můžete udělat výhodnou investici.
Sobotní vycházka spojená s návštěvou takovýchto obchodů může skončit koupí něčeho, co vám v budoucnosti bude připomínat vaše šťastné společné dny.
Až vaše milá onu věc sundá z poličky a hodí vám ji na hlavu, pak s jistotou poznáte, že s vaším vztahem je konec.
V některých knihkupectvích můžete sehnat knížku, která se skvěle hodí k narozeninám vaší milé. Zachycuje události toho roku, kdy se narodila - například vypuknutí války, úmrtí Grety Garbo, první očkování proti kravským nešťovicím, objevení penicilinu atd.
Mnohem působivější ale bude, když takovou knížku sestavíte sám. Začněte s novinami ze dne jejího narození a vystřihněte důležité zprávy (úplně nejlepší by bylo, kdyby se vám podařilo vystřihnout zprávu o jejím narození - pokud pochází z paterčat, tak se vám to třeba povede). Do knihy zahrňte kopii křestního listu, školních vysvědčení, novinové výstřižky, pubertální chlapecké milostné dopisy (všechno samozřejmě berete s nadhledem, takže o žárlivosti nemůže být slov) a všechno to doplňte jejími fotkami z průběhu let.
Abyste to všechno zvládl, budete pravděpodobně potřebovat pomoc její matky. Hotové dílo bude působit dojmem oddanosti podtržené vynaloženým úsilím a bádáním.