Sunday, October 29, 2006

Lehkým druhem korzeletu je body. Jeho "nevýhodou" je zapínání v rozkroku. Velmi často se podobá tričku nebo halence, a proto jej lze použít jako normální oblečení.
S podvazky je spojen také torzelet. Jde o jednodílnou podprsenku s výztuží, která sahá doprostřed boků. Na její spodní části jsou přišité podvazky.

Při koupi podprsenky je ale důležité vědět, že musí své budoucí nositelce zcela padnout. Proto je důležité ji pořádně vyzkoušet, a tudíž je lepší ponechat tenhle nákup na partnerce.
Máte vybráno? Pokud ano, stačí navštívit nějaký z obchodních domů nebo specializované prodejny. Na výběr máte nejen ze střihu, ale i z velké palety barev. Ty tam jsou doby bílé, černé a červené. Dnes už se spodní prádlo vyrábí v barvách jako šampaňská, vínová, lahvově zelená nebo modrá. Stejně tak se vyrábí prádlo v barevné kombinaci - černo-červené nebo modro-bílé krajky.

Poslední důležitá věc. Než vyrazíte na nákup, nezapomeňte se podívat do svého prasátka. Ceny, obzvláště u značkového zboží (jak to tak chodí), dnes sahají nejen ke stovkám, ale i k tisícům.



Zbývá jen dodat: hodně štěstí při výběru!