Friday, June 23, 2006

POHODLÍ JAKO DOMA

Každý hotel, kterému záleží na dobré pověsti, by měl mít v pokojích láhev šampaňského a ovoce. Přesto bude lepší, když se ujistíte a, jestliže tomu tak nebude, sjednáte nápravu.
V tomto případě však není od věci nenápadně jí naznačit, kdo to pro ni všechno zařídil - samozřejmě, že diskrétně. Proč by taky měla z vaší pozornosti těžit reputace nějakého hotýlku.
Dobrý nápad je obstarat, aby měla v koupelně svá oblíbená mýdla, šampóny a kdoví co ještě, i když dobře víte, že si to všechno veze s sebou.
PŘEKVAPENÍ V ZAVAZADLE
Schovejte jí do zavazadla menší dárek, ale udělejte to tak, aby ho nenašla hned, ale až po nějakém čase, když už bude pod dojmem ostatních překvapení, která jste pro ni připravil, a bude se rozplývat nad vaší pozorností.
Vhodný je menší obnos místní měny, protože to stojí úsilí a zároveň to nemusí být příliš nákladné. Ujistěte se však, že v místě, do kterého jede, neplatí žádná přísná regulační měnová opatření.
Jeden náš známý, nenapravitelný romantický blázen, dal do krabičky od prezervativů nějaká pesa, boliviana nebo co to bylo tak, aby to jeho přítelkyně našla, vložil to do obálky a napsal “Kdyby náhodou". Jejich vztah byl naštěstí natolik silný, že tomuto gestu odolal, ale těžko říct, jestli by mu porozuměli i celníci třeba v Íránu.
Investice:
Obnos, který hodláte investovat, závisí zcela jen na vás, ale nutno podotknout, že i dva tři tisíce korun můžou z vaší milé udělat v jiné měně milionářku.