Tuesday, April 18, 2006

CO MUSÍTE A CO NESMÍTE PŘI DŮSTOJNÉM ÚSTUPU

MUSÍTE
• si počínat tak, aby si vás nadosmrti pamatovala
• být v pohodě, i kdyby se vám vysmívala
NESMÍTE
• se ponižovat
VZTAH
Vaše snažení konečně přineslo své plody a vy jste získal partnerku svých snů, se kterou jste jedno tělo a jedna duše.
Nyní se musíte snažit, aby byl váš vztah pro vás oba stále zajímavý a snažit se v něm udržet potřebnou svěžest, a to nejen pohlavní.
ROZESMĚJTE JI
Často se říká, že muž se zamiluje do toho, co vidí, zatímco žena klade důraz na to, co slyší. Patrně je to pravda. Objasňuje to, proč ta spousta super koček, co vidíme dennodenně kolem sebe, chodí s klukama, co mají obličej jak rozšláplou žábu. Ony totiž přímo hltají každé slůvko, kterým je ti kluci krmí. Vaše dívka si vás zamilovala, protože jste vtipný a zábavný, tak se koukejte snažit, aby vám to vydrželo.
Někdy se lidé hrozně diví, jak je to možné, že žena opustí partnera, který je vtipný, veselý, pozorný a mezi lidmi skutečně oblíbený.
Je to proto, že se tak chová jen na veřejnosti.
Existuje spousta elegantních způsobů, jak ženu rozesmát, ale také spousta způsobů, jak docílit pravého opaku. Mezi ty elegantní rozhodně nepatří pokusit se porazit v páce jejího bývalého přítele, který se stal oblastním ředitelem TELECOMU, nebo ji vylákat do přírody s úmyslem zasouložit si s ní za svitu měsíce, nasazovat si luminiscentní prezervativ a odhánět pak útočící sovy.