Friday, May 05, 2006

ŠAMPAŇSKÉ NA PROVÁZKU

Tato variace na piknikové téma je jednodušší a bývá působivější (a má větší pravděpodobnost úspěchu).
V okolí vašeho idylického místa pro pikniky se určitě najde nějaký zurčící potůček. Uvažte na dlouhý provaz dvě lahve šampaňského, ponořte je do vody a druhý konec uvažte tak aby to nebylo vidět, ke stromu na břehu.
Představte si to překvapení a radost, když pak na ně “náhodou" narazíte. Můžete si udělat příjemný večer bez společnosti všech těch mnohonohých potvor, se kterými máme to potěšení sdílet naši planetu - máme na mysli lidi.
pozn.: Může se vám zdát, že na šampaňské, coby dobrého pomocníka při našem romantickém snažení, klademe příliš velký důraz, ale vězte, že tak činíme uvážlivě.
Láhev šampaňského má silný romantický nádech, odbourává zábrany a, což je nejdůležitější, k jejímu otevření není potřeba vývrtka. Jakákoliv snaha o zapůsobení se vmžiku ztratí, když palcem zatlačíte špunt dovnitř lahve s vínem.
Investice:
dvě lahve šampaňského: 200 Kč
Vaši milovanou příjemně překvapí, když zjistí, že část tučného účtu, který musí zaplatit, jste za ni uhradil vy. Nezapůsobí to jenom na ni, ale také na lidi kolem ní, a to účinnost přinejmenším zdvojnásobuje. Dobrá jsou také malá nečekaná vylepšení, nesmějí však nijak závažně změnit záměr zamýšlené akce. Když třeba vaše milá zařídí intimní večer ve dvou a vy k tomu tajně objednáte Pepíčka Zímu, který na ni bude při jídle halekat, asi ji brzo přejde chuť.