Tuesday, June 27, 2006

OSLAVA

Neočekávaná oslava návratu může jednoho mile překvapit, pro druhého však bude noční můrou. Takže vám to nedoporučujeme, jestliže je vaše partnerka paranoidní schizofrenička v pokročilém stádiu nebo zběsilý misantrop. Mohlo by to taky skončit střílením.
Vy samozřejmě svoji partnerku dobře znáte, takže nebudete pořádat oslavu jejího návratu, když si budete jistý, že to neocení. Rozhodně je to velmi ošemetná záležitost, ale jestliže se jí zhostíte pohotově a úspěšně, může se z toho vyklubat rozhodující gesto (viz výše).
Aby vaše partnerka nebyla nepříjemně zaskočena, můžete jí pro začátek dát vědět, že jde někam, kde se bude něco dít. To předpokládá, že se bude chtít odpovídajícím způsobem ustrojit, takže jí do auta k pochoutkám přidejte taky nové šaty a doplňky.
Pořádně se ujistěte, že lidé, kteří přijdou na oslavu, patří mezi ty, které bude vidět opravdu ráda (víme o jedné hodně nezdařené oslavě, na kterou sestra jednoho našeho přítele pozvala lidi podle jeho diáře. Polovina lidí přišla, protože si myslela, že se konečně rozhodl zaplatit svoje dluhy a druhá byly ženy, které se domnívaly, že s nimi chce oživit jejich skomírající vztah.)
Musíte se také ujistit, že nemá nic jiného na práci. Rozhodně není moc velká legrace, když přichystáte neočekávanou oslavu a potom to musíte složitě objasňovat a vysvětlovat.